Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Жителі високогір’я обирають досягнення інтернет-зв’язку

24 жовтня 2014 р., 09:28

У Рахівському районі зростає кількість платників, які обирають комфортні умови для звітування.

Близько 700 ключів електронного цифрового підпису та посилені сертифікати ключів безкоштовно отримали платники податків Рахівського району за січень-вересень цього року.

Як зазначають у інспекції, все більше громадян оцінюють переваги подання звітності в електронному вигляді. Так, з 33,9 тисяч документів податкової звітності від суб’єктів господарювання району більше 77% надійшли електронною поштою. За допомогою сервісу «Електронний кабінет платника податків» в режимі он-лайн отримано більше 22 тисяч податкових звітів.

ДПІ у Рахівському районі нагадує платникам податків, що для комфортного звітування на веб-порталі Державної фіскальної служби України розміщено інформацію про електронні сервіси, що пропонує відомство. Завдяки такому електронному спілкуванню можна забути про бюрократію, черги, непорозуміння в спілкуванні тощо – адже не відходячи від комп’ютера можна надіслати до територіального органу ДФС України листи, запити, звітність, заяви.

Переглянути перелік діючих сервісів можна на сайті Державної фіскальної служби за посиланням: http://sfs.gov.ua.
За матеріалами ДПІ У Рахівському районі

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp