Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Пожежники готові до виборів

24 жовтня 2014 р., 16:17

У готовність приведено 53 одиниці пожежної, аварійно-рятувальної та спеціальної інженерної техніки,

Цими вихідними в Україні відбудуться позачергові вибори депутатів до Верховної Ради України. Тож зараз для оперативно-рятувальної служби актуальним є питання протипожежного захисту виборчих дільниць, адже їх 26 жовтня відвідає велика кількість людей. З приводу забезпечення пожежної безпеки під час підготовки та проведення виборів в Аварійно-рятувальному загоні спеціального призначення Управління ДСНС у області відбулася нарада під головуванням начальника Управління Мирослава Щербея. 

На нараді керівник оперативно-рятувальної служби Закарпаття Мирослав Щербей визначив відповідні заходи та завдання, що мають вживатись особовим складом для підвищення оперативної готовності до реагування на різного роду надзвичайні події у період виборчого процесу. 

«Так, на період з 25 по 27 жовтня в усіх підрозділах Управління ДСНС України у Закарпатській області призначені відповідальні посадові особи та створені оперативні групи для здійснення контролю за несенням служби особовим складом, у тому числі на виборчих дільницях, для організації оперативного реагування на випадок ускладнення пожежної і техногенної безпеки та виникнення надзвичайних ситуацій на території Закарпаття. А з метою більшого контролю за протипожежним станом на виборчих дільницях чергуватимуть працівники ДСНС», - зазначив на нараді Мирослав Щербей. 

На випадок ускладнення техногенної і пожежної обстановки та виникнення надзвичайних ситуацій, у готовність приведено 53 одиниці пожежної, аварійно-рятувальної та спеціальної інженерної техніки, серед яких пожежні аварійно-рятувальні автомобілі АПД-2 «Дельфін», автодрабини АД-30, рятувальний автомобіль STAYER, САРМ, автомобілі високої прохідності, автомобіль піротехнічної групи та інші засоби для виконання рятувальних заходів. Також вживається комплекс заходів щодо недопущення порушень дисципліни у підпорядкованих органах управління, підрозділах Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту й спеціалізованих формуваннях. Загалом від оперативно-рятувальної служби краю для забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час виборів буде залучено 800 чоловік особового склад.
У ДСНС України у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp