Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород: Хтось вибирав, а хтось грабував (ФОТО)

28 жовтня 2014 р., 13:40

У місті під час виборів і крадіжки розкривали

У неділю ввечері до Ужгородського міськвідділу міліції надійшлоповідомлення від 52-річної мешканки міста про те, що близько 19-їгодини невідома особа чоловічої статі відкрито заволоділа їїжіночою сумочкою. На щастя, ужгородка запам’ятала прикметисвого кривдника, за якими міліціонери негайно почали розшук.

 

Варто відзначити, що правоохоронці спрацювали оперативно. Отримавшиповідомлення про скоєний злочин, оперативний черговий Ужгородськогоміськвідділу міліції не гаючи часу направив на місце пригоди екіпаж ротипатрульної служби міськвідділу міліції, маршрут якого пролягав неподалік відмісця скоєння злочину.

Вже через кілька хвилин правоохоронці помітили на вулиці Собранецькійхлопця, який за описом був схожий на правопорушника. Побачившиміліціонерів, зловмисник намагався втекти й позбутись щойно викраденоїсумочки, однак це йому не допомогло...

На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група міськвідділу міліції, яказ’ясувала подробиці зухвалого злочину. Потерпіла розповіла, що стояла наавтобусній зупинці по площі Поштовій та чекала на маршрутку, щоб доїхатидодому, при цьому свою жіночу сумочку поклала на лавочку. За кількахвилин на зупинку підійшов незнайомець. Особливої уваги на нього жінка незвернула, аж доки зловмисник відкрито не забрав її сумочку та втік.

Зловмисником виявився 15-річний ужгородець, який зізнався у скоєному та пояснив, що «легкою наживою» вирішив заробити собі на розваги.

Ще один злочин неповнолітній скоїв в суботу, 25 жовтня, близько 18.30 год.також на площі Поштовій в місті Ужгороді. Проходячи повз лавочку, на якійсидів 11-річний школяр і грався в ігри на планшеті, зловмисник сів поряд тапід приводом погратися заволодів планшетом малолітнього і втік.

Про подію до Ужгородського міськвідділу міліції повідомив 35-річний батько потерпілого хлопчика.

Зараз непавнолітній правопорушник спілкується з міліціонерами. Відомостіпро подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкритокримінальне провадження. Триває слідство.


Діана ДОРОГІЙ, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp