Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгород чекає гостей

28 жовтня 2014 р., 18:30

Завтра в місто приїде Міністр закордонних справ Чеської Республіки

Завтра Закарпаття відвідає з дводенним візитом Міністр закордонних справ Чеської Республіки

З 29 по 30 жовтня 2014 року Закарпатську область з робочим візитом відвідає Міністр закордонних справ Чеської Республіки Любомир Заоралек. Приліт гостя очікується о 16.05 в Міжнародному аеропорту "Ужгород", де пана міністра зустрічатимуть перші особи краю.

У середу чеський урядовець візьме участь у відкритті Почесного консульства Чеської Республіки в місті Ужгород (початок о 16.30 год. у приміщенні Торгово-промислової палати на вул. Грушевського).

Надвечір у Закарпатському обласному художньому музеї відбудеться прийом Надзвичайного і Повноважного посла Чеської Республіки за участі Міністра закордонних справ Чеської Республіки з нагоди державного свята – Дня заснування незалежної держави Чехословаччини.

У четвер вранці високоповажна чеська делегація візьме участь у покладанні квітів до пам’ятника Т.Масарику (початок о 08.00).

А о 10.00 у Закарпатській облдержадміністрації відбудеться офіційна зустріч керівництва краю з делегацією Чеської Республіки. Також планується візит чеського дипломата в оновлену ювілейну Ужгородську ЗОШ № 3 імені Масарика, а в УжНУ міністр МЗС Чехії прочитає лекцію для студентів вишу.

Прес-служба Закарпатської ОДА


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp