Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті привітали тих, хто віддав свої найкращі роки податковій службі (ФОТО)

31 жовтня 2014 р., 09:29

Колишні податківці ще повні сил, енергії, мають величезний багаж знань, досвід та долучаються й нині до громадської діяльності та роботи з молоддю.

«Минає час, податкові закони узагальнюються в податкові кодекси, податкові відомства реформуються з інспекції в адміністрацію, з адміністрації в службу, із служби в міністерство, а з міністерства – у фіскальний орган. Змінюються підходи в адмініструванні податків, але незмінною залишається праця на благо країни та її громадян. Те, що ми сьогодні маємо, ця основа, яку ви заклали своєю працю – є нашою опорою й забезпечує нам гідний поступ в цивілізаційному напрямку». З такими словами вдячності, з нагоди Дня ветеранів та пенсіонерів податкової служби, звернувся до колег-наставників Олексій Петріченко, начальник ГУ ДФС у Закарпатській області під час зустрічі з членами Місцевого осередку Всеукраїнської громадської організації «Асоціація ветеранів Державної податкової служби України».

Голова ради Місцевого осередку Марта Волощук в квітні 1990 року очолила державну податкову службу в області та протягом 10 років була її керівником. Марта Гнатівна стояла у витоків – займалась формуванням служби в області, виділенням приміщень для інспекції, забезпеченням їх офісним обладнанням, підбором та формуванням кадрового потенціалу. Наразі вона продовжує співпрацю із Головним управлінням як член Громадської ради при ГУ Міндоходів у Закарпатській області та Голова ТВ АППУ у Закарпатській області.

{g}

– Підтримка тих, хто віддав свої найкращі роки податковій службі, є основним завданням ветеранської організації. Колишні податківці ще повні сил, енергії, мають величезний багаж знань, досвід та долучаються й нині до громадської діяльності та роботи з молоддю. – Перш за все ми маємо виховувати майбутніх платників податків, – наголосила Марта Гнатівна.

– Ваша наполеглива та багаторічна праця створювала, розбудовувала та зміцнювала податкову – як систему, так і службу України. Ставлення до податківців в суспільстві не завжди було однозначним, але сьогодні ми перебуваємо на такому етапі розвитку, коли ваш авторитет, знання і вміння та наша наполегливість, завзятість та енергійність стануть основою успіху нинішнього покоління державних службовців, підґрунтям на якому збудує свою роботу Державна фіскальна служба України, її регіональні органи на місцях, – підкреслив головний податківець краю та побажав ветеранам міцного здоров’я, довгих років життя та мирного неба над головою.

Нагадаємо, що 30 жовтня відзначається День ветеранів та пенсіонерів податкової служби.


Інформаційно-комунікаційний відділ Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp