Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міндоходів бореться з розкраданням ПДВ

21 березня 2014 р., 18:31

Міністерство доходів і зборів оголошує тотальну боротьбу з розкраданням податку на додану вартість.

Про це в своєму зверненні повідомив перший заступник Міністра доходів і зборів України Ігор Білоус. За його словами, першочергове завдання нового керівництва Міністерства – стабілізувати надходження платежів до бюджету. Можливості для цього є. Це кошти тіньової економіки. 

Віднині Міністерство оголошує курс на ліквідацію податкових ям, кримінальних схем та конвертаційних площадок, які використовувались для виведення коштів з бюджету. 

Такі схеми в Україні припинять своє існування. – Заходи будуть жорсткими. Перед законом рівні всі. Ніякі посади, належність до певних фінансово – промислових груп та політичних сил не зможуть забезпечити імунітет від відповідальності, – запевнив перший заступник Міністра доходів і зборів України. 

Своєчасна сплата податків обов’язкова для всіх. 20 березня – граничний термін подання декларації з ПДВ. Ігор Білоус закликав платників правдиво задекларувати цей податок. – Прошу тих, хто свідомо вже подав недостовірну звітність, скориставшись шахрайськими схемами, терміново виправити її добровільно. Звертаю увагу перш за все представників великого бізнесу – джерела формування податкового кредиту, у тому числі фіктивного, нам добре відомі, як і їх організатори, – каже Ігор Білоус. 

Щодо ситуації навколо Кримського півострова – Крим та Севастополь є невід’ємною частиною України. Перший заступник Міністра доходів і зборів України зазначив, що з метою захисту інтересів мешканців Криму та кримського бізнесу, який залишається в правовому полі України, запроваджується новий механізм, який дозволить продовжувати працювати і сплачувати податки відповідно до законодавства України. – Демонструючи прозорість та відкритість перед бізнесом, розраховуємо на чесну відповідь – добровільну сплату усіх належних податків, – підкреслив Ігор Білоус. Інформаційно-комунікаційний відділ 
Головного управління Міндоходів у Закарпатській області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp