Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Виноградівщині канікули відтермінували на тиждень

31 жовтня 2014 р., 19:41

У листопаді буде холодніше, значить газу палитимуть більше.

24 жовтня у приміщенні управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації відбулася нарада в ході якої обговорено стан готовності закладів освіти району до опалювального сезону та заходи з економії енергоресурсів.

У нараді взяли участь голова районної державної адміністрації Віталій Любка, перший заступник голови райдержадміністрації Анатолій Бажура, начальник управління освіти, молоді та спорту Виноградівської райдержадміністрації Василь Белень, директори шкіл району.

З метою дотримання лімітів споживання природного газу, затверджених помісячно, керівникам шкіл запропоновано перенести початок осінніх канікул на один тиждень.

- Перенесення початку осінніх канікул на 03 листопада 2014, тобто на один тиждень пізніше запланованого, дозволить оптимально використати затверджені обсяги споживання природного газу. Наше завдання – забезпечити дотримання температурного режиму у приміщеннях та раціонально використовувати енергоресурси , - зазначив Василь Белень.

За результатами голосування, директори шкіл підтримали пропозицію керівництва про перенесення канікул на один тиждень.

- Дякую за розуміння та підтримку даного питання. Перенесення осінніх канікул на тиждень пізніше дозволить нам отримати суттєву економію використання природного газу у листопаді. Всі ми знаємо, що 26 жовтня відбудуться вибори народних депутатів України. У багатьох селах, виборчі дільниці розміщені у приміщенні шкіл та дитячих садочках. Тому звертаю вашу увагу, що нам необхідно забезпечити відповідні комфортні теплові режими у цих приміщеннях, - сказав Віталій Любка.

З окремих питань, що прозвучали під час наради, цього ж дня у райдержадміністрації запланована нарада за участю керівництва газового господарства, управління освіти та інших структурних підрозділів райдержадміністрації, на якій буде обговорено ряд додаткових питань.


Виноградівська РДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp