Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто допоможе ужгородцям вирішити проблеми?

1 листопада 2014 р., 10:45

До того, що турбує містян небайдужа Федерація Єдиноборств.

Президент Ужгородської Федерації Єдиноборств Євген Молнар відвідав мешканців будинків по вул. Станційній. В ході спілкування з громадянами, містяни поділилися своїми невідкладними потребами й нагальними проблемами.

Громадська організація “Ужгородська Федерація Єдиноборств” уже не вперше допомагає мешканцям міста, навідуючись в різні його райони. Зараз прагнуть допомогти людям, що проживають по вул. Станційній. Місцеві депутати, за котрих ці люди вііддавали свої голоси на виборах, давно забули про них і зовсім не переймаються чужими проблемами. А проблем у людей накопичилось чимало. Це і обшарпані й неутеплені фасади будинків, і занедбані й нікому не потрібні спортмайданчики, і прибудинкова територія, на якій панує хаос і чагарники, і двері в підїздах, що не зачиняються, а подекуди й повна відсутність вікон.

Євген Молнар розповідає про зустріч з ужгородцями: “Окрім цього, під час спілкування з містянами, люди похилого віку розповіли, що у них часто не вистачає харчів. Одна жінка зізналася, що вже давно зневірилася й втратила надію отримати допомогу від когось. Спершу не довіряла нам, але після нашого спілкування вона розповіла про те, що їй потрібно. Адже активісти УФЄ прийшли сюди, щоб зруйнувати стіну недовіри. Ми допомагатимемо людям не порожніми словами, а реальними справами”.


Євген Молнар, член виконавчого комітету Ужгородської міської ради, пообіцяв допомогти жителям цих будинків: “Ми допоможемо пенсіонерам у плані харчування, закупивши велику кількість необхідних продуктів. Також, напередодні приходу холодів ми обіцяємо вирішити проблему неутеплених під'їздів, відсутності вікон та постійних протягів: двері будуть зачинятися й вікна будуть утеплені”.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp