Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Як зимуватимуть учні в Горонді? (ВІДЕО)

1 листопада 2014 р., 13:27

Опалення буде альтернативне

Питання економії палива - надзвичайно актуальне цієї осені та зими. Для закладів соціальної сфери доведені ліміти використання газу. На дворі стає дедалі холодніше, а шкільні класи належним чином обігріти зможуть не всі. Як не замерзнути школярам взимку, на прикладі одного із сіл Мукачівщини.

У Горондівській школі навчається 556 дітей. Приміщення тут просторі, тож опалювати є що. Якщо ще минулого на обігрів школи тут використовували 30000 кубом. газу, то цього року витрачатимуть удвічі менше у зв’язку з лімітами. Як стверджують самі школярі, у школі було не дуже тепло. У зв’язку з газовою кризою, школи переходять на альтернативне опалення, старі дерев’яні вікна замінюють на сучасні енергозберігаючі склопакети. Зокрема, і в Горондівській ЗОШ встановлюють нові металопластикові вікна, які дозволять зекономити до 80% тепла. 



Вікна замінили за сприяння народного депутата Віктора Балоги.Радіють цьому і батьки, адже тепер їх діти будуть у теплі і комфорті. Поки діти відпочивали на канікулах, у школі тривали роботи. І тепер, запевняє директор, вони зможуть суттєво зекономити на блакитному паливі.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp