Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Краю бракує... води

1 листопада 2014 р., 14:13

Такого висновку дійшли на засіданні де обговорили проблеми Тиси

За даними обласного центру з гідрометеорології в цьому році опади становили лише 40% від норми.
Згідно положення про Міжвідомчу комісію Басейнового управління водних ресурсів річки Тиса та у зв’язку із складною ситуацією, що склалась на водосховищах системи Чорний Мочар, зокрема на водосховищі Роман Потік, 10 жовтня ц.р. відбулось засідання Міжвідомчої комісії по узгодженню режимів роботи водосховищ та водогосподарських систем на осінньо-зимовий період 2014 – 2015 рр.

У своєму виступі голова Міжвідомчої комісії, начальник БУВР Тиса В.П. Чіпак проаналізував стан водогосподарської обстановки в басейні річки Тиса зазначивши, що із-за незначних опадів у 2014 році майже на всіх річках області спостерігалась маловодність, в тому числі і на водосховищах, а також про заходи, які вживались водогосподарськими організаціями щодо покращення ситуації.

За даними Закарпатського обласного центру з гідрометеорології в цьому році опади становили лише 40% від норми, що і спричинило зменшення водності річок та відсутності необхідних рівнів води у водосховищах для риборозведення та інших цілей.

В обговоренні питань порядку денного взяли участь працівники БУВР Тиса, а також представники Департаменту агропромислового розвитку ОДА, Мукачівської райдержадміністрації, управління Закарпаттярибоохорони, обласного центру з гідрометеорології, директор приватного акціонерного товариства «Закарпатрибокомбінат», фермерського господарства «Мочар ІР».

Після обговорення питань порядку денного членами Міжвідомчої комісії та присутніми прийнято відповідне рішення Міжвідомчої комісії.

БУВР р. Тиса



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp