Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хуст: Молодь стала ближчою до світу

1 листопада 2014 р., 16:05

Бо тепер вона має довгоочікуваний WI-FI.

Цими днями молодь Хуста була приємно здивована довгоочікуваним подарунком від міської ради. Нарешті вся центральна частина міста має необмежений доступ до Інтернету.
–За кордоном у кожному місті є вільні точки доступу до глобальної мережі. У Хусті поки що охопленим Wi-Fi-покриттям буде парк відпочинку та центральна частина міста. Однак уже зараз, через добу після підключення, особливо у післяобідній та вечірній час, майдан Незалежності стає багатолюдним. Як підлітки, так і старші краяни за допомогою планшетів та мобільних телефонів спілкуються зі знайомими, передають інформацію, листуються у соцмережах.



За словами чиновника, у планах міськради – встановити вільні точки доступу Wi-Fi і в інших частинах міста.

Слід зазначити, що умови користування бездротовим безкоштовним Інтернетом є дуже простими. Користувачам для підключення не потрібні ні логін, ні пароль, підключення здійснюється автоматично. Єдине – електронний пристрій повинен мати доступ до всесвітньої павутини.

Марина АЛДОН


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp