Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хто вразив красою факультет міжнародних відносин?

1 листопада 2014 р., 17:01

Свято вроди відбулося в Ужгороді

Конкурс «Міс факультету міжнародних відносин ’2014» відбувся у рамках відзначення Дня міжнародника. Із вітальним словом до своїх студентів звернувся декан факультету Микола Палінчак: «Нам буде трішки важко, адже доведеться обирати найвродливішу студентку, а в нас на факультеті всі красуні. Добре вчіться, а сьогодні весело погуляйте. Завтра ж маємо офіційний вихідний. Хай живе факультет!».



Від керівництва вишу запрошеним гостем був в. о. проректора Олександр Сливка: «По-перше, хочу подякувати за можливість бути присутнім на вашому святі. Ви повністю самостійний та утверджений факультет. У вас працює найбільш демократичний декан, енергійні заступники, найбільш досвідчені та організовані викладачі і по-справжньому хороші студенти. Вітаю вас!»

Після офіційних виступів розпочалася розважальна програма. Заряд сміху подарувала команда КВНу «Красавчики», що складається зі студентів-першокурсників. Рената Штіфель виконала дві пісенні композиції, спонукавши зал довго аплодувати. Студентка юридичного факультету Оксана Качмар підкорила присутніх граційним гімнастичним виступом. У програмі визначали також головних на факультеті чоловіків та жінок-викладачів. Перемігши в двох конкурсах, прекрасна половина професорсько-викладацького складу факультету впевнено виборола титул головних.

Особливою частиною вечора став виступ першокурсників, які вшанували пам'ять нинішніх героїв та події, що відбулися взимку в нашій столиці. За традицією, вони ж пройшли посвяту в студенти ФМВ. Виконавши своєрідний флешмоб, склали присягу на вірність факультету та науці.

Родзинкою ж свята було обрання найкрасивішої дівчини. Змагалися за цей титул сім учасниць. «Сяйво краси» – така назва першого виходу, другий звався «У країні Дісней», третім конкурсом став танцювальний, фінальний – у вечірніх сукнях.

Отже, титул другої віце-міс здобула Ірина Клим, першої віце-міс – Вікторія Костюк. Володаркою ж головної корони стала Діана Переста.

Організатори свята розважали глядачів і серією позитивних відеороликів про життя факультету. Продовжилося святкування в одному з нічних клубів нашого міста.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp