Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Іршава про Героїв не забула (ФОТО)

1 листопада 2014 р., 19:41

Сьогодні місто згуртувало всіх небайдужих.

Сьогодні, у День пам'яті, центр Іршави зібрав багатьох небайдужих.

Біля пам'ятного знака загиблим у АТО та Героям Небесної Сотні іршавчани провели поминальну панахиду за участю священників місцевих храмів.



Присутні запалили лампадки у знак пам'яті за героями Батьківщини. Молодь Іршави на залишилась осторонь - молоді люди прийшли до меморіалу практично першими. Вшанувати пам'ять загиблих прийшли й очільники міста - мер Степан Бобик та заступник голови РДА Петро Добромільський. По закінченні панахиди всі присутні піднесли квіти й запалили поминальні свічі.

- Це найменше, що ми можемо зробити - прийти і вшанувати пам'ять загиблих героїв. Моя особиста думка, що запалити небайдужу поминальну свічку, це обов'язок всіх тих, за кого герої боролися й віддали життя, - зауважила місцева жителька Ліана Демчик.

Нагадаємо, що пам'ятний знак у центрі Іршави урочисто відкрили й освятили до 673-річниці Дня міста, яке відбулося у першу неділю жовтня цього року.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp