Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Валерій Лунченко зустрівся із архієпископом Мукачівським і Ужгородським Феодором (ФОТО)

21 березня 2014 р., 21:40

На прохання Мукачівської єпархії УПЦ МП, у п’ятницю, 21 березня, голова Закарпатської облдержадміністрації Валерій Лунченко та заступник голови обласної ради Андрій Сербайло зустрілися із керуючим Мукачівською єпархією Української православної церкви архі

Насамперед Владика привітав Валерія Лунченка із призначенням на посаду керівника обласної державної адміністрації. Також зазначив: попри те, що на території області діє багато конфесій, жодних конфліктних ситуацій Українська православна церква на Закарпатті не має. 

Сьогодні існує кілька юридичних питань, вирішення яких потребує сприяння голови облдержадміністрації. Зокрема, йдеться про оформлення права постійного користування на земельну ділянку у мікрорайоні «Шахта» для потреб релігійної громади Української православної церкви Святителя Іоанна Шанхайського і Сан-Франциського. Земельна ділянка знаходиться за межами населеного пункту с. Оноківці Ужгородського р-ну. 

Валерій Лунченко пообіцяв детально вивчити ситуацію, і , у разі, якщо дотримані всі вимоги законодавства – видати відповідне розпорядження про проект відведення земельної ділянки на постійне користування релігійною громадою. 
Прес-центр ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp