Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Хіміки УжНУ зацікавились екологією краю

2 листопада 2014 р., 16:53

Нещодавно до департаменту екоресурсів Закарпатської ОДА завітали студенти ІІ курсу хімічного факультету УжНУ, які здобувають фах за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього природного середовища».

Тема зустрічі, а паралельно й відкритої лекції «Стан системи моніторингу довкілля у Закарпатській області». Із промовою виступив заступник начальника відділу державної екологічної експертизи та моніторингу довкілля Остап Цапулич.

Він детально розповів про те, як здійснюється моніторинг довкілля, які показники аналізуються і як їх використовують у подальшому в роботі. Студенти цікавилися також роботою департаменту в цілому. Про тісну співпрацю департаменту екології із науковцями УжНУ розповіла проф. Любов Фельбаба-Клушина, власне за ініціативи якої і відбулася зустріч.

Студенти цікавилися екологічними проблемами нашої області, ділилися своїми думками щодо їх вирішення. Обговорили також стан природно-заповідного фонду області та перспективи його розширення. Саме таку цікаву тему, для майбутніх охоронців природи, домовилися обговорити на наступній відкритій лекції в департаменті.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp