Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мукачево: Учні опинилися у міліції

3 листопада 2014 р., 09:01

Школярам розповіли, як живуть правоохоронці.

У м.Мукачеві учні загальноосвітньої школи №20 відвідали правоохоронний орган - міський відділ міліції. Школярі 6-7 класів з класними керівниками дізнались про всі підрозділи відділу, приміряли засоби захисту і запевнили, що хочуть повернутись до міліції, але через кілька років і в погонах.

Розпочалася екскурсія з основної частини підрозділу – черговоїчастини. Тут дітей цікавило все: куди потрапляє дзвінок, якщо дзвонити на «102», як і де збираються правоохоронці, котрі виїжджають на виклик, що зображено на моніторах, виведених у чергову частину та ін.Про права і обов`язки дітей школярам розповілаоперуповноваженакримінальної міліції у справах дітей Марина Ільтьо.

Та найбільше враження на дітей справили спецзасоби та зброя, якою користуються правоохоронці. Начальник сектору кадрового забезпечення Олег Данько з інспектором Сергієм Якименком розповіли юним гостям міськвідділу, чим і як користуються правоохоронці підчас несення служби. Бажаючих приміряти на себе бронежилет,каску і автоматбуло багато.

Екскурсія справила на дітлахів найкращі враження. Але найголовніше те, що школярі зрозуміли: міліція - це в першу чергу надійний охоронець, котрий при виникненні небезпеки завжди готовий захистити від злочинних проявів.



Наталія Машіко, Мукачівський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp