Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді розкажуть, що потрібно для того, аби продовжити пошук загиблих на Сході

3 листопада 2014 р., 10:20

Для цього необхідні кошти...

У вівторок, 4 листопада, о 14.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться прес-конференція представників ГО «Пошук-Захід», які спільно з Всеукраїнською громадською організацією «Союз Народна Пам'ять», за підтримки і під керівництвом Міністерства Оборони України, в рамках проекту цивільно-військового співробітництва, спільно з Національним військово-історичним музеєм України здійснюють в зоні АТО гуманітарну місію "Чорний тюльпан» - пошук та ексгумацію останків українських військовослужбовців в районах під Іловайськом, Шахтарськом і Савур-Могилою, які контролює та сторона.

На сьогоднішній день вдалося знайти і вивезти на впізнання понад 150 тіл. Пошукова місія гостро потребує коштів і добровольців-волонтерів для роботи в зоні АТО. Про це детальніше розкажуть керівник Олександр Русин, ГО "Пошук-Захід", Константин Балабанов, Карен Петросов, Андрій Пйоса, члени ГО "Пошук-Захід".

Потрібно придбати та сплатити: 5-6 транспортно-вантажних автомобілів для перевезення учасників місії та 1-2 рефрижератора для транспортування тіл полеглих солдатів. Вкрай необхідне спеціальне обладнання для пошуку і вилучення тіл загиблих; сучасні засоби зв'язку; засоби особистого захисту, спеціальні костюми, окуляри, рукавички, взуття, респіратори.

Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

пл.Жупанатська, 15/4

Початок о 14.00
Запрошуються представники усіх ЗМІ.







Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp