Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Сторінки книги «У пошуках Івана Сили» шукатимуть прихильників в Ужгороді

3 листопада 2014 р., 13:01

Презентація видання відбудеться вже завтра.

У вівторок, 4 листопада, о 15.00 в Ужгородському прес-клубі відбудеться презентація журналістського розстеження про відомого закарпатського силового атлета Івана Фірцака, відомого ще в народі під іменами «Кротон» та «Іван Сила», яке здійснив закарпатський журналіст і письменник Олександр Гаврош.

Гостями зустрічі, окрім автора, будуть також останній зять Івана Фірцака (чоловік доньки Зіри) Степан Матей, директор Іршавського краєзнавчого музею Андрій Світлинець, депутат Іршавського районної ради, засновник спортивного клубу «Кротон» Петро Станко.

Майже десять років працював над своєю документальною книжкою про відомого закарпатського силового атлета Івана Фірцака, відомого ще в народі під іменами «Кротон» та «Іван Сила», закарпатський журналіст і письменник Олександр Гаврош. Усі матеріали, які йому вдалося розшукати, він помістив у виданні «У пошуках Івана Сили», що побачило світ кілька тижнів тому в «Тернопільському видавництві «Навчальна книга-Богдан». Днями книжка з успіхом була презентована в Державному музеї книги і друкарства України у Києві.

***
Засідання відбудеться у приміщенні прес-клубу за адресою:

пл.Жупанатська, 15/4

Початок о 15.00

Запрошуються представники усіх ЗМІ.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp