Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті оштрафували тих, хто підняв ціни на пальне

3 листопада 2014 р., 13:21

Підвищення цін не мало належного обгрунтування.

Закарпатське обласне територіальне відділення Комітету оштрафувало ТОВ «Бел Оіл» (м.Обухів, Київська обл.) на 48 тис. грн. за зловживання монопольним становищем.

Як з’ясувало Відділення, Товариство встановило у І півріччі 2014 року необґрунтовані роздрібні ціни на стиснений природний газ в якості моторного пального на АЗС (АГНКС) в Закарпатській області.

Це стало можливим за рахунок включення до розрахунку ціни реалізації 1м.куб. стисненого природного газу для заправки автомобілів витрат, які не стосуються закупівлі та реалізації цього товару.

Крім того, Товариство встановило різні ціни реалізації стисненого природного газу для заправки автомобілів на АЗС (АГНКС) в Закарпатській області. Так, на АЗС (АГНКС) розташованій в м. Ужгород по вул. Баб’яка, 26 роздрібна ціна реалізації 1м.куб. стисненого природного газу для заправки автомобілів складала 7,98 грн., на інших АЗС (АГНКС) області – 7,94 грн.






Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp