Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатський дитсадок стане іншим

3 листопада 2014 р., 17:02

Дітлахи перебуватимуть у оновленій будівлі.

Місцева влада села Собатино на Іршавщині завершила ремонт даху дошкільного навчального закладу.

Стара дерев’яна покрівля із місцями розбитою черепицею вже давно стала аварійною та потребувала негайної заміни.

Відновлювати покрівлю садочка почали з середини жовтня цього року. Спочатку бригадою були облаштовані дерев’яні конструкції покрівлі та завершені роботи із укриття гідроізоляційною плівкою. Насамкінець майстри провели монтаж металопрофілю. На сьогоднішній день ремонт завершено.

Щороку в будівлі проводили косметичний ремонт. Цього літа силами колективу дещо оновили ігрову кімнату та спальню.

- Село Собатино відноситься до міста, хоча є окремим населеним пунктом. До обслуговування соціальної сфери входять дві початкові школи, ДНЗ і сільський клуб, – розповів міський голова Степан Бобик. - Так як, йде мова про безпеку й здоров’я маленьких дітей, ми вирішили розпочати з ДНЗ. Власне щоб розпочинати щось робити, мається на увазі внутрішній ремонт, поки протікає й валиться дах немає сенсу. Тому було одностайно вирішено негайно братися за роботу капітального ремонту даху будівлі.

Мер Іршави також повідомив, що після завершення капітального ремонту даху будівлі наступним етапом, який планується реалізувати у 2015 році у ДНЗ с.Собатино ремонт – оновлення на кшталт євро.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp