Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Воловець: Природа зазнала знущань

3 листопада 2014 р., 19:01

Там нищили ліси.

осподарським судом Закарпатської області задоволено позов про стягнення з державного підприємства шкоди, заподіяної внаслідок порушення вимог природоохоронного законодавства.

В ході перевірки ДП “Воловецьке ЛГ” державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Закарпатської області було виявлено незадовільне очищення місць рубок від порубкових залишків, незаконне вирубування дерев, пошкодження дерев до ступеня припинення та неприпинення росту, що є порушенням вимог Лісового кодексу України, Закону України “Про охорону навколишнього природного середовища” та Санітарних правил в лісах України.

Держекоінспекцією у Закарпатській області було проведено розрахунок розміру збитків, заподіяних лісовим ресурсам, та виставлено ДП “Воловецьке ЛГ” претензію на суму 81 228,83 гривень для добровільного відшкодування. Оскільки підприємством в добровільному порядку не відшкодовано нанесені збитки, то Закарпатським міжрайонним прокурором з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері в інтересах держави в особі Державної екологічної інспекції у Закарпатській області заявлено позов до державного підприємства “Воловецьке лісове господарство”.

Рішенням господарського суду Закарпатської області позов задоволено та з ДП “Воловецьке ЛГ” і на користь Воловецької селищної ради та Щербовецької сільської ради буде стягнуто 33 748,13 та 47 480,70 гривень відповідно, - пише державна екологічна інспекція у Закарпатській області.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp