Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Чим завершилися бої закарпатців у Житомирі? (ФОТО)

3 листопада 2014 р., 21:00

Саме там відбувся Чемпіонат України з карате

На запрошення Української асоціації карате, закарпатські спортсмени клубу карате "Сінай" взяли участь у Чемпіонаті України з Шотокан карате. Цей Чемпіонат проходив цими вихідними у м. Житомирі у спорткомплексі «Динамо». Очолив команду тренер клубу Роман Михайлович Маслиган, який надихав наших спортсменів на боротьбу за нагороди. Слід зазначити, що змагання були напруженими, адже приїхало багато команд.

 

Почалися двобої о 10.00 ранку, а завершились у 11.00 вечора.

Не дивлячись на загальну втому та погані кліматичні умови, наші спортсмени спромоглися завоювати 11 нагород всеукраїнського турніру.

Чемпіонами України у командних змаганнях стали: Дзямко Андрій та Смочко Максим.

У своїх вікових групах, срібну нагороду команді із Закарпаття виборов Гонак Максим.

Бронзові нагороди завоювали в особистих змаганнях: Фабрицій Софія та Смочко Ліна. Крім того як бронзові призери, в командних змаганнях, відзначились: Бауман Владислав, Забишний Сергій, Кепинач Іван, Сімагін Волордимир, Солодчук Юрій та Граб Михайло.

У вільний від змагань час спортсмени провели екскурсію по місту Житомир та розважились у найбільшому в Україні спортивному батутному залі «Глобал» що додало приємних вражень про чудовий поліський край.




Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp