Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

У Берегові вшанують світлу пам’ять талановитого скульптора

4 листопада 2014 р., 09:26

Скульптор і художник Ганна Горват – гордість Берегівщини.

На жаль, талановитої місткині вже немає серед нас. Та пам’ять про неї вічна. Яскравим підтвердженням цьому два заходи, що відбудуться 5 листопада в Берегівській ЗОШ №6. Довгі роки Ганна Андріївна вела тут шкільний образотворчий гурток, про що нагадує барельєф, установлений в фойє навчального закладу. А в середу на знак вдячної пам’яті про Ганну Горват у школі проходитимуть тематична конференція та урочиста молитва за видатного скульптора. 

Наступного дня, 6 листопада, приємний сюрприз чекає на шанувальників рукоділля. Для них у краєзнавчому музеї с.В.Береги буде проведено майстер-клас з виготовлення сережок. Того ж дня в Закарпатському угорському інституті ім.Ф.Ракоці відбудеться концерт оркестру обласної філармонії. 

7 листопада, в п’ятницю, в Берегові бажаючі матимуть змогу переглянути виставу Закарпатського обласного угорського драматичного театру ім.Дюли Ійєша.

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp