Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородська Федерація Єдиноборств допомогла малозабезпеченим

4 листопада 2014 р., 13:03

І планує надалі безпосередньо спілкуватись з ужгородцям, задля негайного вирішення проблем.

Президент Ужгородської Федерації Єдиноборств навідався на минулому тижні до людей, що проживають по вул. Станційній. У них накопичилося чимало невирішених проблем. Після спілкування з ужгородцями, Євген Молнар пообіцяв допомогти мешканцям цих будинків.

Отож, Євген Молнар власним коштом і зусиллями членів УФЄ полагодили двері в під’їздах: замінили ручки, встановили крючки та засувки, а також пружини, які не дозволяють дверям залишатися відчиненими. Окрім цього, вставили, де не було, скло у вікна в під’їздах.

Також надали допомогу людям похилого віку та тим, хто потребував харчового забезпечення.

Євген Молнар, член виконавчого комітету Ужгородської міської ради запевнив: «На цьому ми не зупинимося. Наступними стануть інші сусідні будинки, які також потребують ремонту. Ми не тільки обіцяємо, а й виконуємо!»

Також Євген Молнар розповів, що й надалі будуть надавати перевагу живому спілкуванню з людьми, адже тільки так можна посправжньому зрозуміти їхні проблеми і допомогти. Особливо це стосується малозабезпечених верств населення на людей похилого віку.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp