Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Про що цього разу написали активісти УЄФ

4 листопада 2014 р., 14:53

Допомога військовим, лікарям, малозабезпеченим та розвиток спорту - це мінімум із списку зробленого активістами.

Вийшов у світ другий номер газети Громадської організації "Ужгородська Федерація Єдиноборств".

У цьому випуску читайте про нові здобутки активістів ГО, благодійні акції та спортивні досягнення. Дізнайтесь про збудований спортмайданчик, який Євген Молнар подарував ужгородцям до Дня міста, а також як проходило урочисте святкування, в якому взяли участь багато дітей та дорослих, цікаві конкурси та змагання, нагороди і подарунки.

Читайте про спільну роботу учасників Ужгородської Федерації Єдиноборств та УМВС задля захисту ужгородців від сепаратистів, та запобігання нахабної поведінки з боку переселенців. Про спілкування УФЄ та Ужгородської ініціативної групи з ужгородським міським центром зайнятості, під час якого детально розповіли про Ужгородську ініціативну групу, її мету і цілі створення.

Як Ужгородська Федерація Єдиноборств їздила на схід, аби передати допомогу нашим хлопцям, що перебувають у зоні АТО.

Про спортивні досягнення учасників громадської організації, які взяли участь у спартакіаді, що проходила у с. Розівка Ужгородського району, а також продовження взаємної співпраці в напрямку розвитку спорту в Закарпатській області.

Про благодійну акцію, яку УФЄ провела разом із благодійною ініціативою «Творити добро просто». Члени організації навідались до дитячого відділення Ужгородської міської лікарні у м. Чоп, аби передати зібрані медикаменти, засоби гігієни та дитяче харчування, які так необхідні пацієнтам.

Також читайте проведення першого закритого чемпіонату УФЄ з бойового самбо.

Детальніше про ці та інші події УФЄ читайте на сторінках друкованого видання або на сайті http://ufe.uz.ua.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp