Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На вулиці Виноградівщини вийшло підкріплення (ФОТО)

4 листопада 2014 р., 19:39

Молоді - у зону АТО, старші - на старі місця.

До охорони громадського порядку в районі долучилися професіонали - люди, які все своє життя віддали службі в органах внутрішніх справ.

У зв’язку з ситуацією, яка склалася в країні, чимало правоохоронців знаходяться у відрядженні на Сході України, тому колишні міліціонери вирішили надати посильну допомогу правоохоронцям у забезпеченні правопорядку в районі.

Ветеранська організація міліції організувала чергування ветеранів ОВС разом з правоохоронцями на виборчих дільницях. До цієї роботи були залучені 23 найбільш досвідчені офіцери у відставці, які тривалий час працювали у підрозділах карного розшуку, слідства, дільничними інспекторами.



- Ми готові допомагати своїм молодшим колегам і в будь який час захищати спокій і правопорядок у своєму районі, адже це наша спільна справа, - каже голова Виноградівської організації ветеранів ОВС полковник міліції у відставці Іван Менджул.

Великий досвід, професіоналізм, вміння працювати з людьми колишні правоохоронці з радістю передають молодому поколінню.

Оксана Кобзаренко, Виноградівський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp