Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

В Ужгороді відбудеться благодійний концерт (АФІША, ВІДЕО)

5 листопада 2014 р., 09:49

Кошти збирають на збереження народної архітектури.

7 листопада о 19:00 у нашому рідному місті Ужгород в кафе-музеї «Під Замком» та 8 листопада о 19.00 в галереї «Ілько» відбудеться благодійний концерт чудових екстравагантних молодих гуртів Lemko Bluegrass Band та ГИЧ-Оркестр. 

Усі кошти, отримані від продажу квитків, підуть на відбудову традиційного даху з гонту на одній із хат в обласному Музеї народної архітектури та побуту. 


На вас чекає приємний теплий вечір з якісною музикою та добра справа, яку ми робимо для нашого музею та рідного міста. Кличте своїх родичів і друзів та обов’язково приходьте! 

У майбутньому буде організовано серію благодійних концертів на відновлення покрівель дерев'яних архітектурних пам'яток Закарпаття. 

Проект «Гонт» проводиться у рамках програми «Майстерня громадської активності» за підтримки Колегіуму ім. Теодора Гойса Фонду Роберта Боша та Об’єднання MitOst e.V. Фінансова підтримка – Міністерство закордонних справ Німеччини. 

В Україні програма реалізується «Українською мережею освіти дорослих та розвитку інновацій» за підтримки локальних партнерів.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp