Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вже 12 років поспіль у Верхньому Водяному вшановують пам’ять загиблого офіцера (ФОТО)

5 листопада 2014 р., 11:58

Цьогоріч турнір назавали ще й у честьйого близького друга, який щороку організовував пам’ятний турнір.

Організували турнір Рахівський райвідділ міліції та приватні підприємці з села Верхнє Водяне. На захід запросили колишніх керівників Рахівського РВ УМВС та колег загиблих. 

32-річний офіцер Юрій Мазар загинув у 2002 році, втихомирюючи п’яних бешкетників у сільському барі. Щороку в його рідному селі Верхньому Водяному проводився футбольний турнір на його честь. Його організаторами завжди були Рахівський райвідділ міліції та близький друг Юрія Василь Ткач, життя якого цього року трагічно обірвалося у автокатастрофі. Тож цьогоріч вперше кубок назвали в честь Юрія Мазара і Василя Ткача. 

До початку турніру відвідали могилу Юрія Мазара. Учасниками змагань стали 5 команд: ФК «Водиця», СК «Ялинка» з Великого Бичкова, ФК « Динамо» Рахівського райвідділу міліції (посіли третє місце), дорослі футбольного клубу «Верхнє Водяне», які зайняли друге місце, та юнаки ФК «Верхнє Водяне», які вибороли першість. 


– Професія правоохоронця входить в п’ятірку найнебезпечніших, адже пов’язана з постійним ризиком для життя і здоров’я, – каже очільник рахівської міліції Геннадій Чайковський. – Тож пам`ять про друзів та колег, особливо загиблих при виконанні службових обов`язків, свято бережемо в органах і підрозділах внутрішніх справ. Адже вони стали на перепоні злочинності ціною власного життя. І саме під час таких заходів товариші по службі вшановують їхню пам’ять. 
Інформація Рахівського РВ УМВ

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp