Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Зловмисника видав візерунок на тілі

5 листопада 2014 р., 18:21

Від закону чоловікові втекти не вдалося.

Чоловіка, який недавно вийшов з тюрми, але знов взявся за злочини, затримали у Хусті. Злочинця впізнали за татуюванням та фотороботом.

Як повідомляє УМВС України в Закарпатській області, у серпні кримчанин вийшов із Катеринівської виправної колонії Рівненської області. Зупинився на Хустщині, де знову взявся за старее.

У в тюрмі кримський грабіжник познайомився із уродженцем Закарпаття і почав листуватися з його сестрою. Стосунки в листуванні тривали два роки. Після закінчення строку Атабек приїхав до коханої на Хустщину, де і розпочав своє сімейне життя, наймався на різні роботи.

У вересні чоловіка спіймали на крадіжці: кримчанин поцупив мобільний телефон, гроші, золотий ланцюжок та документи на автомобіль.

Подію внесено до Єдиного реєстру досудових рослідувань за ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Грабіжника взято під варту, – йдеться у повідомленні міліції.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp