Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Листя завдало роботи закарпатським рятувальникам

5 листопада 2014 р., 21:30

Іршавське листя нині палало

Сьогодні ввечері до пожежної частини Іршави надійшло повідомлення від місцевих жителів, про велику пожежу по вулиці Богдана Хмельницького.

На місце події оперативно виїхали дві пожежні машини та слідчо-оперативна група міліції.

- На місце події виїхали дві пожежні машини, бійці котрих були готові вжити всіх заходів для локалізації пожежі, але, на щастя, на місті події стало зрозуміло, що факту загорання немає, – повідомив у телефонній розмові т.в.о. начальника Іршавського районного відділу Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Закарпатській області Василь Данканич.

Виявляється, на місці події прибирали опале листя, а потім його запалили. Від вогню по всій вулиці поширився густий дим та страшенний сморід, через що місцеві жителі злякалися і зробили висновок про значне займання. Джерело задимлення пожежники загасили.

Через такі випадки рятувальники наполягають відповідально ставитися до подібного роду очищення територій. Спалювання сміття чи листя може нести за собою небажані, а іноді й фатальні наслідки.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp