Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Червона Гора згуртувала священиків (ВІДЕО)

7 листопада 2014 р., 09:00

Мукачево має ще один освячений храм.

На Мукачівській Червоній горі освятили храм на честь Ікони Божої матері «Усіх Скорботних радість».

Аби взяти участь в урочистій події та набратись духовних сил до відреставрованого храму прийшли сотні вірників. Приклались прихожани і до чудотворної ікони.

На Мукачівській Червоній горі освятили храм на честь Ікони Божої матері «Усіх Скорботних радість». Аби взяти участь в урочистій події та набратись духовних сил до відреставрованого храму прийшли сотні вірників. Приклались прихожани і до чудотворної ікони. Побувала на святковій службі і наша знімальна група. Храм на честь Ікони Божої матері «Усіх Скорботних радість» побудували ще у 1995-му році. Він став першим в монастирському комплексі на Червоній горі. День освячення храму після реставрації обрали не випадково. 6 листопада вірники шанують образ Пресвятої Богородиці. Після освячення, кажуть священнослужителі, церква стане по-справжньому храмом Божим. Особлива атмосфера, особливі молитви. 

Бути присутнім на святковій службі на честь освячення храму та престолу - велика честь для кожного. Вірники прийшли до храму і для того, аби приклонити коліна перед чудотворною іконою, на якій одного дня розквітли висохлі лілії.Сотні вірників прийшли до відреставрованого храму, аби набратись духовних сил. Обов’язковий обряд – освячення престолу.Після особливих молитов будівля храму стає зовсім іншою, оновленою та по-справжньому священною.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp