Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Берегівщина має нового керманича (ФОТО)

7 листопада 2014 р., 15:02

Його представили сьогодні.

У п’ятницю голови ОДА Василь Губаль та облради Володимир Чубірко також представили і керівника Берегівщини – Габора Кінча.



Василь Губаль насамперед закликав всіх присутніх – представників місцевої влади об’єднатися навколо інтересів жителів Берегівщини, Закарпаття та України. «Це багатонаціональний край, де переважає угорське населення. Це приклад того, як мають відноситися один одного представники різних національностей», - зазначив керівник краю.

Також голова ОДА пропонує владі взятися за кардинальні реформи. Першим ж кроком має стати боротьба з корупцією. «Ми маємо відкрити другий фронт – і працювати на результат перед нашими громадянами. Корупція має бути подолана. Лише тоді ми будемо мати повагу людей. Якщо зруйнуємо бюрократичні перепони – в МРЕО, ДАІ, в міграційній службі, на пунктах пропуску – ми отримаємо довіру громади. У всьому має бути прозорість. Ми готові до цього», - заявив Василь Губаль.

І голова облради Володимир Чубірко, і голова ОДА Василь Губаль повідомили, що вчора мали зустріч з Надзвичайним і Повноважним Послом Угорщини в Україні ЕрнеКешкенєм, в ході якої йшлося і про реалізацію проектів на Берегівщині. В першу чергу угорці готові допомогти з фінансування будівництва об’їздної Берегова. Також сусіди готові і вже почали оновлювати пункти пропуску на українсько-угорському кордоні. Ще один важливий проект, яких втілюється за рахунок європейського гранту та коштів області та району і міста – будівництво сміттєпереробного заводу в селі Яноші.

Володимир Чубіркояк позитив відзначив той факт, що на керівні посади в районах призначаютьсяпредставники органів місцевого самоврядування. «Перше наше сподівання – ми по кроку наближаємося до децентралізації влади. Нові люди на керівних посадах в районах - це адміністрації для реформ. Місія в нових керівників районів доволі непроста. Адже в нас фактично йде війна, яка має два фронти – один на Сході, другий фронт – це корупція. Ми маємо все це змінити. Робіть все спільно – тоді проблеми будуть вирішуватися. Не діліть посади, тому що люди такі кроки не вибачать. Спільно і тільки спільно треба взятися і працювати. Ми маємо втілювати реформи, змінювати нашу державу і рівнятися на наших сусідів з Європи», - констатував керівник облради.

Новопризначений очільник БерегівшщиниГабор Кінч подякував всім, хто підтримав його кандидатуру на цю посаду і висловив готовність активно взятися за реалізацію реформ. «Планую працювати з професійною командою. Знайдемо спільну мову із місцевою владою, і всі наші кроки будуть для добробуту мешканців Берегівського району. Робота буде виконуватися виключно в рамках правового поля. Саме інтереси громад, простої людини мають буди понад усе», - резюмував Габор Кінч.


ДОВІДКОВО:

Габор Кінч народився 10 травня 1960 року. Закінчив з відзнакою факультет архітектури Київського інженерно-будівельного інституту.
Працював інженером-конструктором, начальником конструкторського бюро, заступником директора Берегівського радіозаводу.Перебував на посадах заступника голови виконавчого комітету Берегівської районної ради, заступника голови Берегівської міської ради, референта депутата Верховної Ради України.Очолював СП «Іст-Інвестмент».
З 2006 року – працював заступником Берегівського міського голови, член виконкому.Обирався депутатом Берегівської районної ради другого скликання.
У жовтні 2014 року призначений т.в.о. голови Берегівської РДА.


Прес-служба облради

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp