Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Закарпатті обрали делегатів на конференцію адвокатів (ФОТО)

8 листопада 2014 р., 13:34

Відбудеться вона 20-21 листопада

8 листопада у всіх містах та районах області відбулися загальні збори адвокатів по обранню делегатів на конференцію адвокатів Закарпатської області, яка відбудеться 14 листопада цього року.

Зокрема, у конференц-залі готельно-ресторанного комплексу «Інтурист» у Мукачеві відбулись загальні збори Мукачева та району. Обрано 8 делегатів на обласну конференцію адвокатів, зокрема: Миколу Буташа, Івана Логая, Ірину Лисничку, Золтана Марусинця, Константина Молнара, Катерину Мошак, Мирославу Бедь та Ларису Римар.

{g}

У своєму виступі голова Ради адвокатів Закарпатської області, голова правління Мукачівської міської асоціації адвокатів проінформував присутніх про те, що 20-21 листопада цього року у Мукачеві відбудеться з’їзд адвокатів України. 

Мукачівські адвокати в своїх виступах зазначили, що Мукачево, як місто з давніми культурними та історичними традиціями, має сприяти керівництво Національної асоціації адвокатів України та Раді адвокатів України, щоб з’їзд адвокатів пройшов на належному організаційному рівні.

Прес-служба Ради адвокатів Закарпатської області

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp