Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородці, проведіть неділю інтелектуально!

9 листопада 2014 р., 11:00

Навідайтеся у серце міста і пориньте у світ книг.

За перший день чергової букіністичної акції в Ужгороді вдалося зібрати 7260 гривень, 80 коп, та 100 угорських форинтів. Про це інформує на своїй сторінці волонтер Максим Мельник.

Окрім суто благодійної складової, ця оптимістична акція містить і певну психологічну і соціальну складову – руйнує міф про «непотрібність» книжки. «Ужгородці неймовірні: із захопленням цитують Лермонтова, купують "дашо нашо, русинськоє...." , читають словацькою, угорською, англійською, французькою, україською і російською... люблять класику, шукають щось витончене, раритетне і водночас радіють, коли у руках тримають сучасну українську прозу....))) Вони сповнені гумору, успіхнені і дуже європейські...», - пише Максим Мельник.

Отож, якщо ви належите до європейської нації, читаєте, цінуєте і… просто – людина – Ваше місце в найближчі години недільного дня – на Театральній! Вхід – вільний!

Нагадаємо, книжковий ярмарок, мета якого – збір коштів на підтримку закарпатських вояків, проходить в Ужгороді не вперше.


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp