Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Подивіться фільм задля Героїв

9 листопада 2014 р., 13:00

Показ організували студенти європейського права та правознавства ДВНЗ «УжНУ» вдруге став партнером Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини.

Факультет європейського права та правознавства ДВНЗ «УжНУ» вдруге став партнером Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини.

4 дні поспіль у великій залі УжНУ на площі Народній будуть демонструвати документальні фільми, які розповідають про найяскравіші сторінки української історії.

Попри те, що вхід на покази – вільний, усі бажаючі можуть долучитися до збору коштів на підтримку закарпатських військових.

«У кожного свої мрії, свої плани на майбутнє, свої наміри. Але сьогодні багатьох з нас об’єднало спільне прагнення миру у вільній Україні. Постає питання, чи все ми робимо задля миру і порятунку наших друзів, які воюють?

Ми збираємо кошти на тепловізор – маленьку річ за ціною пристойного автомобіля. Це річ, що рятує життя десяткам хлопців.

Прийди в кіно, пожертвуй на тепловізор – і Ти долучишся до великої справи порятунку країни. України, в якій Тобі жити!», - ідеться у запрошенні, розміщеному на сайтіМедіацентру освітнього закладу.

Ужгород.ін

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp