Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Закарпатців масово "кидають" на гроші

9 листопада 2014 р., 16:02

Безсердечні шахраї прагнуть наживи будь-якою ціною.

Сучасні аферисти масово кинулися «кидати» людей через Інтернет, відслідковуючи усі оголошення, розміщені на електронних сайтах. Тож потрібно бути максимально обережними, аби не потрапити в тенета таких зухвальців під час здійснення операцій з купівлІ-продажу різних товарів.


Але не всім це вдається. Жителька селища Буштино Тячівського району мала намір продати плаття. Тому також подала оголошення на відповідній Інтернет-сторінці. Жінці майже того ж дня зателефонувала невідома особа. Розпитавши трохи про товар, певно щоб не викликати підозри, клієнтка запропонувала розрахунок таким чином: гроші мала надіслати на банківську картку продавця. Наша краянка погодилася. І в цьому була її помилка. Адже довелося продиктувати номер картки, Пізніше власниця картки з’ясувала, з її рахунку зникли 3800 гривень. Потерпіла звернулася у міліцію. На сьогодні відомо, що фоші «перекочували» в інший банк на рахунок, котрий належить 26-річній жительці Дніпропетровської області. Обставини цієї «мутної» справи ще встановлюються, пишуть "Відомості міліції".



Вова 09.11.2014 17:55 IP: 62.161.201.46
Вона мабудь продиктувала не тільки номер картки! ай СМС з кодом!

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp