Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Мамчур заарештований, у військовій тюрмі Севастополя - ЗМІ

22 березня 2014 р., 23:34

Командир військової частини у Бельбеку, захопленої 22 березня російським спецназом, заарештований та доставлений до військової тюрми у Севастополі.

Про це журналістам ABC News заявила дружина Мамчура з посиланням на його повідомлення.

За словами дружини Мамчура, командир в/ч зателефонував їй та повідомив, що заарештований та що його доправляють до військової тюрми у Севастополі.

Після цього телефонний зв"язок із ним перервався.

Разом з тим підлеглі Мамчура у в/ч у Бельбеку заявили, що не залишать захоплену російськими військами базу, доки Мамчур не повернеться.

Як відомо, 22 березня відбувся штурм авіабази, на територію військової частини прорвалися представники самооборони Криму. Ворота в частину проламані за допомогою БТРа. Джерела стверджують, що під час штурму було чути постріли, у штурмі задіяно не менше 6 одиниць БТР-80.

Під час штурму постраждали один журналіст та один український військовослужбовець.

За даними очевидців, до військової частини до входу на територію бігла група озброєних людей, за повідомленням Селезньова,під час штурму в/ч працював спецназ Збройних сил РФ, який зайшов з боку аеродрому.

На питання, де перебувають українські військовослужбовці, зокрема, командувач базою Юлій Мамчур, Селезньов зазначив: "Весь персонал авіабази, в тому числі і полковник Мамчур, знаходиться під тотальним контролем представників збройних сил РФ, всі знаходяться на території авіабази".

Пізніше стало відомо, що Мамчура викрали російські військові.

Українська правда


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp