Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

На Донеччині знову лунали постріли

9 листопада 2014 р., 17:44

Минула доба була напруженою

Минула доба у зоні АТО пройшла досить напружено – сили супротивника вели обстріли на Донецькому, Дебальцевському, Первомайському, Маріупольському напрямках на Донеччині та під Луганськом. Про це повідомляє інформаційно-аналітичний центр РНБО. Найманці із зенітних установок, артилерії, танків, гранатометів та стрілецької зброї чотири рази відкривали вогонь у бік Донецького аеропорту, який боронять "кіборги". 

З артилерії, гранатометів, мінометів та стрілецької зброї бойовики обстрілювали позиції бійців АТО в районі населених пунктів Невельське, Сєверне, Майорськ, Авдіївка, Ленінське, Мар'їнка, Красногорівка, Кам'янка, Піски, Новокалинове, Троїцьке. Бойовики "Градами" поливали позиції українських бійців біля села Тоненьке на Донеччині. Читайте також: Бойовики третій день поспіль агресивно відчайдушно атакують Донецький аеропорт і Піски Дебальцеве, Оленівку, Булавинське, Нікішине та Гостра Могила були обстріляні з артилерії, мінометів, стрілецької зброї та гранатометів. Снарядами "Градів" найманці громили "Вергулівку". На Первомайському напрямку сили супротивника з танків та мінометів громили позиції бійців АТО біля Кримського та Золотого. 

З "Граду" та стрілецької зброї бойовики обстріляли взводний опорний пункт біля с.Трьохзібенка. Ротний опорний пункт українських військових під селом Орлівським на Маріупольському напрямку був обстріляний з танків та мінометів. Найманці відкривали вогонь і у бік позицій бійців під Новоласпою, Старогнатівки та Заможного. Бойовики вдарили артилерією по опорному пункту поблизу Гранітного, а сам населений пункт накривали снарядами мінометів. В самому ж Маріуполі ситуація повністю контрольована, усі служби працюють у штатному режимі. Обстріли сьогодні було чути і в Районі Станиці Луганської на Луганщині. 


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp