Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Луганщина: Війна знову забрала життя українських бійців

9 листопада 2014 р., 18:32

За минудо добу троє загинуло, а 13 - поранені.

На Луганщині сьогодні вранці прикордонники підірвалися на розтяжці, повідомляють в РНБО.Протягом минулої доби в зоні АТО загинули троє українських військовослужбовців, заявляє спікер інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

"За минулу добу ми втратили трьох українських військовослужбовців, ще 13 отримали поранення", - повідомив він на брифінгу.

За словами спікера РНБО, вранці прикордонний наряд відділу прикордонної служби Червона Талівка Луганського загону під час патрулювання лінії держкордону виявив розтяжку з гранатою РГД-5. В результаті вибуху два прикордонники отримали поранення і були госпіталізовані.

Сьогодні вранці в штабі АТО повідомляли, що вночі сепаратисти 25 разів обстріляли їхні блокпости, опорні і спостережні пункти в районі населених пунктів Майорське, Золоте, Нікішине, Оленівка, курган Могила Гостра.

За інформацією силовиків, внаслідок нічних обстрілів було поранено двох військовослужбовців, вони направлені в медичні установи.

Кореспондент

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp