Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Граніт фінансової науки: Яким має бути сімейний бюджет? (ВІДЕО)

9 листопада 2014 р., 19:02

Цьому вчили ужгородських школярів.

В обласному центрі в рамках святкування тижня фінансової грамотності в Україні, ініційованим НБУ, викладачі УжНУ провели навчально-просвітницький захід серед школярів Ужгорода. Учнів обласного центру вчили не лише економити, й правильно розпоряджатись сімейним бюджетом.

В рамках святкування тижня фінансової грамотності в Україні, який проходить з 3 по 9 листопада, в УжНУ провели навчально-просвітницький захід для ужгородських школярів. Мета щорічного тижня фінансової грамотності - роз’яснення щодо ведення сімейного бюджету, основних принципів фінансового обліку, виховання звички до заощаджень та інвестицій. Всього цього навчають школярів та студентів не лише за партами але й на практиці.

І хоч школярі ще не спроможні заробляти гроші, однак як зазначають організатори заходу, цьому вчити їх потрібно саме зараз. Адже в цьому віці батьки даючи гроші своїм дітям, допомагають розвивати їх фінансову грамотність. А вона в кожного своя. В майбутньому, УжНУ планує і надалі долучатись до відзначення тижня фінансової грамотності в Україні. А самі викладачі не покидають надії, що невдовзі в школах навіть будуть введені уроки на цю тему.



М-студіо

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp