Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Філологи УжНУ обрали свою красуню (ФОТО, ВІДЕО)

10 листопада 2014 р., 10:29

Симпатії журі та глядачів зійшлись

Позитив, безперервний сміх, шалена швидкість, різноманітність, а ще фокуси, виступи КВН, співи, танці… У цю незабутню атмосферу можна було поринути 6 листопада на Вечорі першокурсника та Міс філологічного факультету.

На адресу організаторів, учасників свята та й факультету загалом сипалися компліменти. Декан факультету Галина Шумицька назвала філфак найкращим і найгарнішим. Пані Шумицька побажала глядачам тільки позитивних емоцій та купу гарних вражень від феєричного дійства, організованого першокурсниками та студактивом філфаку під умілим керівництвом Оксани Кузьми, заступника декана з виховної роботи.

Куратор філфаку, в.о. проректора УжНУ Федір Шандор подякував усім за відмінну роботу і подарував найбажаніший подарунок – вихідний для факультету. На свято завітав також в. о. міського голови Віктор Щадей (нині вже колишній), котрий став одним із членів журі конкурсу красунь.

Відкрив вечір вихід чарівних міс у діловому стилі. За вечір глядачі побачили також цікаві варіації на патріотичну тематику та стиль пін-ап. Яскравою родзинкою стала відеопрезентація дівчат філфаку. А найнезабутнішим став вихід-вальс у вечірніх сукнях.



Крім виходів міс, традиційно себе показало і кожне відділення факультету. Один день із життя першокурсника, який приснився п’ятикурсниці, показали студенти українського відділення. Шоколадним батончиком заманювали на сценту академнаставника студенти словацького відділення. Найбільш зворушливим елементом у програмі російського відділення став виїзд на триколісному дитячому велосипеді випускника відділення Жені Поповича. Відділення журналістики ж свій виступ стилізувало під популярний сьогодні фільм «Наша файта», головні герої якого – Мікі та Сєрий – побували на іспитах та лекціях викладачів цього відділення.

Цікаво, що майже вся програма складалася із власних номерів. Гостями стали танцювальні колективи «Бліц» та «Джерельця Карпат». Танцювальна композиція «Баранята», виконана дітками, викликала просто шквал оплесків та позитивних емоцій.

Сміху додали у святкову солянку й команди КВН – «В комі» та «А шо?». Дівчата визначили підставних міс та містера університету, якими стала студентка-кавеенівка Андріана Якубик та проректор Федір Шандор.

Наприкінці свята ж визначили справжню переможницю. Другою віце-міс, за результатами голосування журі, стала студентка українського відділення Анжеліка Чернікіна. Титул першої віце-міс отримала студентка словацького відділення Тетяна Ігуменьщева. Переможницею ж і глядачі, і члени журі визнали студентку чеського відділення Ярину Мачулку, яка здобула титул «Міс філологічного факультету’2014» та «Міс глядацьких симпатій». Вітаємо дівчат!

Як ми повідомляли раніше, на Вечорі першокурсника продовжився збір коштів на потреби бійців батальйону «Айдар». За вечір було зібрано 1538 гривень.



Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp