Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Товаришка по пляшці забула про дружбу і вкрала телефон

12 листопада 2014 р., 11:15

А дружба десь там, на дня пляшки

Днями із заявою про крадіжку мобільного телефону до Ужгородського міськвідділу міліції звернулася 42-річна місцева мешканка. 

Опитавши потерпілу, міліціонери встановили обставини вчинення злочину. З’ясувалося, що повертаючись дорогою додому, потерпіла випадково познайомилася з якоюсь жінкою. Своє знайомство обидві вирішили, як то кажуть «відмітити»: зайшли до одного з «АВС» по вулиці Загорській, взяли по пляшці пива й сіли за столик відпочивати. 

Після тривалої розмови з новою знайомою, потерпіла виявила відсутність свого мобільного телефону «Нокіа», який знаходився в зовнішній кишені її куртки. Вжитими заходами дільничні інспектори міськвідділу міліції встановили, що до кримінального правопорушення причетна 36-річна місцева жителька. Її місце знаходження було швидко встановлено, викрадений телефон вилучено. У скоєному зловмисниця зізналася. Цей приклад показує, що треба бути обачними під час вживання алкогольних напоїв, тим паче – з мало знайомими людьми. 

За даними фактами слідчим відділом ужгородської міліції були відкриті кримінальні провадження за частиною 1 статті 185 КК України (крадіжка), санкція якої передбачає покарання у вигляді виплати штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виконання виправних робіт на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років. Триває слідство. Вирішується питяння про обрання міри запобіжного заходу. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp