Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Вихованці дитсадочка ретельно підготувались до зустрічі з міліціонерами (ФОТО)

12 листопада 2014 р., 14:41

І пісні вивчили, і ПДР нагадали

До зустрічі з правоохоронцями Іршавського райвідділу міліції дітлахи та їх вихователі готувались заздалегідь: розучували тематичні пісні, вірші, виготовляли відповідну до заходу атрибутику. Адже виховувати правосвідомість і прививати розуміння власної безпеки потрібно ще змалку. 

До дитячого садочку прибула гостя - дільничний інспектор Іршавського райвідділу лейтенант міліції Іванна Кинів. Дітлахи з неприхованою цікавістю розглядали гостю та дослухалися до кожного її слова. 


- Міліція – за цим словом криється кропітка щоденна робота людей, - пояснила дітям Іванна Кинів. - Вони покликані берегти наше з вами здоров′я і життя. В разі необхідності міліцію можна викликати на допомогу по телефону спецлінії «102». 

Уроки дорожньої безпеки вже традиційно стали невід′ємною частиною таких зустрічей з дітьми. Дільнична разом із дітьми повторила Правила дорожнього руху, моделювала різні ситуації, що можуть трапитися на дорозі з маленькими учасниками дорожнього руху. 

Далі самі діти заспівали пісні та розповіли віршики своїй гості. Непомітно для всіх повчальна зустріч добігла до кінця. 

Іршавські правоохоронці у подальшому обов′язково продовжать практику проведення таких заходів у дошкільних навчальних закладах. Такі зустрічі не просто цікаві, але й дуже корисні для вихованців. 
Віта Горзов, Іршавський РВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp