Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородець намагався продати холодну зброю просто на вулиці

14 листопада 2014 р., 10:09

Кастет знайшов на смітнику, а гроші ж то потрібні

На одному з ужгородських ринків, місцевий житель намагався продати випадковим перехожим кастет. Зароблені таким чином кошти, хотів витратити на власні потреби. 

У середу, 12 листопада, о 15.30 годині до Ужгородського міськвідділу надійшло звернення небайдужого та свідомого жителя міста про те, що невідомий громадянин на одному з ринків міста, намагається продати металевий кастет. Отримавши повідомлення, оперативний черговий не гаючи часу направив на місце події дільничних інспекторів міськвідділу міліції. 

Міліціонери зловили продавця на гарячому – чоловік пропонував випадковим перехожим придбати за певну грошову суму металевий кастет. Правоохоронці оперативно встановили, особу чоловіка. Ним виявився 38-річний мешканець Ужгорода, який останнім часом зловживає спиртними напоями, веде аморальний спосіб життя й не має постійного місця проживання. Через потяг до оковитої, чоловік позбувся і постійного заробітку, та ще й втратив власне помешкання. Собі на життя заробляє, як то кажуть, знайденим непотрібом у сміттєвих контейнерах міста. Зазвичай підбирає пляшки, картон і металобрухт, які згодом здає в пункти прийому. 

Зі слів підприємливого ужгородця, під час чергового «походу» по смітниках, знайшов кастет. Зберігав його за місцем проживання у знайомого. Коли знадобилися гроші вирішив його продати, однак зашкодили міліціонери... 

Вилучений предмет направлено на дослідження до науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Закарпатській області. Дана подія зареєстрована в Єдиному реєстрі досудових розслідувань. Відносно правопорушника відкрито кримінальне провадження. Наразі розслідування триває, з'ясовуються всі обставини цієї події. 

Ужгородські міліціонери вдячні заявнику за те, що він не залишився осторонь і повідомив про злочин, який готується. Можна сміло казати, що ця людина чесно й сумлінно виконує свій громадський обов’язок. 

Міліціонери обласного центру звертаються до всіх жителів міста! Якщо ми об’єднаємо свої зусилля, то зможемо навести лад у нашому чудовому місті. Лише в єдності ми зможемо попередити вчинення злочинів, зменшити ріст злочинності, а відтак викоренити назавжди. Разом ми сила і разом ми не переможні. 
Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp