Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Влада краю та військові зібралися разом (ФОТО)

15 листопада 2014 р., 10:45

Щоб обговорити переправу допомоги воїнам АТО

У п'ятницю, 14 листопада, в Закарпатській обласній державній адміністрації на нараді з представниками військових і правоохоронних структур області та волонтерів голова облдержадміністрації Василь Губаль обговорив координацію допомоги військовим в зоні АТО.

 

Порушили й тему сприяння в облаштуванні військового містечка в Мукачеві, де дислокується інженерно-технічний батальйон – для приведення до ладу цього об’єкту, а також питання дисципліни в частині.

Відтак за участі представника Ради волонтерів Віталія Дюрдя попередньо зкоординували допомогу від області, яка має наступного тижня надійти нашим воякам на передовій – це передовсім дрова і ліс для бліндажів, а також бутильована питна вода та інші необхідні речі.

Керівник області наголосив на потребі розробки ефективної логістики вантажів, а також контролю за отриманням допомоги саме в тих частинах, де вона найбільш потрібна і для яких призначена.

 

Також у спілкуванні з відповідальними особами Василь Губаль акцентував на необхідності чіткої звітності – передовсім за кошти, спрямовані з обласного бюджету через військкомат для закупівлі необхідних речей військовим, і вимагає детального розпису інформації про забезпечення солдатів теплими речами, а також засобами захисту і технічним знаряддям. Голова ОДА наполягає: контроль за коштами громади – обов’язковий, і відповідальні особи повинні координувати свою діяльність між собою, з військовими та з волонтерами.

До слова, голова облдержадміністрації просить і владу в районах максимально сприяти волонтерам у зборі допомоги для армії.

Прес-служба Закарпатської ОДА

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp