Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

"Нєжданчік" від Федора Ващука: у Щадея несподівано з'явився дуже впливовий захисник

15 листопада 2014 р., 13:07

Відставленого екс-мера Ужгорода екс-ректор УжНУ Ващук пропонує поновити на посаді

У відставленого колишнього виконувача обов’язів мера Ужгорода Віктора Щадея з’явився несподіваний союзник і захисник. Найпарадоксальніше, що це зовсім не представник команди мукачівської «сім’ї», і навіть не хтось із відомих ужгородських демократів-революціонерів, а, уявіть собі, -- колишній очільник УжНУ, який роками воював з братами Балогами, -- Федір Ващук.

Учора на своїй сторінці в Фейсбук пан Ващук висловив думки про ситуацій в міській раді і закликав «повернути Щадея і вибачитися перед громадою».

Далі – пряма мова: «Незабаром морози, міське господарство в тяжкому стані. В міській раді вже майже два місяці триває клоунада. На жаль ,в силу службових поїздок, не був присутнім на останніх сесіях і не зміг вплинути на безвідповідальні рішення. Іміджу обласного центру та і всього Закарпаття нанесено шкоди. Значна частина депутатів виставлена на посміховисько.

Необхідно повернути Щадея, вибачитись перед громадою, зайнятись накінець міськими проблемами та разом з громадськими активістами ретельно готувати бюджет на 2015 рік!»

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp