Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

ДАІвці віддали свою кров

15 листопада 2014 р., 16:40

Поділилися кров’ю з тими, хто цього потребує.

Уже доброю традицією для працівників Державтоінспекції Закарпаття стало здавати кров для тих, хто її потребує. От і 14 листопада, стражі доріг краю здали кожен близько півлітра крові.

Близько трьох десятків державтоінспекторів Закарпаття на чолі з начальником відділу кадрів УДАІ УМВС підполковником Романом Василиндрою прийшли зранку в обласну станцію переливання крові м.Ужгорода, аби здати кров для бійців АТО та потерпілих в дорожньо-транспортних пригодах.

- Це не перша така акція, і не остання, - каже підполковник міліції Роман Василиндра. - Свого часу наші працівники здавали кров для хворої дівчинки з Мукачівщини, батько якої звернувся за допомогою в УМВС. А також для потерпілих в ДТП. А тепер ми вирішили підтримати ще й учасників АТО, в тому числі й правоохоронців, які перебувають в зоні бойового конфлікту в Донецькій та Луганській областях. Робитимемо це й надалі.

Донорська акція в Ужгороді відбулася під час загальноукраїнського Тижня безпеки дорожнього руху.

Інформація УДАІ УМВС України в Закарпатській області


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp