Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Ужгородські малюки мерзнули через зломисників

15 листопада 2014 р., 18:10

"добрі" люди обікрали котельню садочка.

Цього тижня в Ужгороді сталася подія, яка залишила без тепла близько 130 вихованців ДНЗ № 28 по вул. Добролюбова.

Невідомі обікрали модульну котельню, розміщену неподалік, на подвір’ї багатоповерхівок. Кілька років тому її обладнали у стінах старої великої котельні, сторожа за нею не закріплювали.

Заступник міського голови Ужгорода Володимир Фленько показує шкоду, завдану злодіями, констатуючи, що ті не так збагатилися, як створили значні проблеми дитячому садку.

«У середу в котельню прийшли оператори «Закарпатгазу» і спеціалісти, які перевіряють системи опалення. Вони мали запустити модульну котельню і подати тепло в садок № 28. Тоді й виявилося, що котельню розграбували. Думаємо, це сталося минулої неділі. Вночі невідомі особи розбили вікно, залізли всередину і почали все нищити. Вкрали електродвигун з насоса, розбили електрощитову, витягли звідти всі мідні деталі. Намагалися вкрасти ще один двигун, але чомусь його кинули», – розповідає заступник міського голови.

Фінансова шкода, заподіяна котельні, не є дуже значною, однак відтягує терміни подачі тепла в садочок. Благо, тепла погода дозволяла весь тиждень обходитися електричними обігрівачами.

«До котельні приїздили міліціонери, оглянули все, зняли залишені злодіями відбитки пальців. Сподіваюся, це допоможе знайти тих, хто позбавив дітей тепла», – зауважив Володимир Фленько.

Тетяна ЛІТЕРАТІ


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp