Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

УжНУ має найвищу нагороду (ФОТО)

15 листопада 2014 р., 19:08

Такий "джекпот" виш отримав на виставці

Ужгородський університет здобув найвищу нагороду у XXVI Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2014».

 

ДВНЗ «Ужгородський національний університет» взяв участь у XXVI Міжнародній спеціалізованій виставці «Освіта та кар’єра – День студента 2014», яка проходить у Києві в у приміщенні Національного центру ділового та культурного співробітництва «Український дім» з 13 до 15 листопада 2014 року.

На сьогодні виставка є найбільшим заходом в Україні, присвяченим вищій освіті в Україні та за кордоном, що дає змогу всім охочим дістати інформацію безпосередньо від представників ВНЗ. Цього року у заході взяли участь понад 100 українських і закордонних навчальних закладів та освітніх організацій із Великої Британії, Чехії, Кіпру, Ізраїлю, Польщі, Франції, Австрії, Австралії, Ірландії та Німеччини.

Цього року УжНУ взяв участь у конкурсі й здобув найвищу нагороду – ґран-прі в номінації «Видання підручників та навчальних посібників нового покоління».

На розгляд поважних членів журі Навчально-науковим інститутом інформаційно-комунікаційних технологій було представлено методику створення електронних навчальних мультимедійних матеріалів та приклади готових продуктів підрозділу – електронних підручників.

Номіновану роботу готував колектив ННІ ІКТ (О. В. Дубів, О. С. Куруца, В. В. Волфсбергер), зокрема найбільший внесок – доцента, завідувача лабораторії мультимедійних технологій Володимира Нелюбова, який запропонував та широко використовує на практиці методику, викладену в конкурсній роботі. Усі учасники були нагороджені дипломами «за активну участь у семінарах виставки і представлення освітніх інноваційних технологій».


Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp