Текст коментаря
Ваше ім'я
Код з малюнка:
Зберегти Скасувати

Міністр освіти вважає, що треба їхати до Ужгорода, аби вирішити проблему із ректором УжНУ

27 лютого 2014 р., 19:39

На офіційній зустрічі у Києві ректор Києво-Могилянки, а нині й міністр освіти ужгородець Сергій Квіт прокоментував ситуацію із ректором УжНУ Федором Ващуком.

Зі слів Сергія Квіта, до цієї проблеми необхідно підходити комплексно: «Видати наказ, що людина просто звільняється, без всяких підстав, це неможливо. Щоб звільнити людину треба висловити претензії, треба задокументувати ці претензії і треба мати пояснення одержанні письмово від тої людини, до якої є претензії. Тоді є юридичні підстави. Або є інша ситуація, коли людина, скажімо, усувається, не з’являється,  ховається – це інша зовсім ситуація. Я знаю про ці події, які відбуваються в Ужгороді. Я думаю, що треба поїхати спеціально. Але там не тільки це. Там є проблеми з вузами», – наголосив новопризначений міністр освіти України.

Нагадаємо, 25 лютого під час засідання Вченої ради УжНУ, ректор вишу, професор Федір Ващук  склав із себе повноваження та оголосив про дострокові вибори на посаду керівника вишу.

Час Закарпаття

Останні новини

Закарпаття

Україна

Світ

Всі новини »
Головний редактор - Ярослав Світлик, журналісти - Мирослава Химинець, Вікторія Лисюк, Габріелла Руденко.
© 2010-2014 «Час Закарпаття». Передрук матеріалів дозволений лише за умови гіперпосилання на chas-z.com.ua. E-mail редакції: chas.zakarp@gmail.com
Розробка сайту: Victor Papp